Planning

Wij zorgen voor een goed georganiseerde fotosessie op uw school die we samen met de school plannen. Zo blijft de overlast minimaal. Het spontane contact tussen de leerlingen en onze schoolfotograaf maakt de fotosessie tot een onvergetelijke dag met als resultaat fantastische schoolfoto’s. Heeft uw school speciale wensen, dan denken wij graag met u mee om gezamenlijk tot een goed plan te komen.

Leerlingvolgsysteem

Op verzoek van de school fotograferen wij op naam van het kind, dat is wel zo handig! U krijgt de foto’s altijd aangeleverd op leerlingnummer, waardoor de foto’s in een keer eenvoudig in uw leerlingvolgsysteem kunnen worden geplaatst.

Bestelgemak

U kunt bij ons op uw gemak de foto’s online bekijken en bestellen vanuit uw stoel. Onze klantenservice zit klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wist u dat de foto’s ook op andere leuke fun-producten kunnen worden geprint. Betaling gaat via onze beveiligde website.

Gratis extra’s
             voor de school

Wij werken intensief samen met de school. We geven daarom met plezier iets terug. Kiest u maar uit, helemaal gratis:

  Teamfoto 

of

 Idee voor team -en/of afscheidsfoto

  Idee voor team -en/of afscheidsfoto

Nog méér gratis extra’s
         voor de school

  • Gratis is de afscheidsfoto van de schoolverlaters. Hier kan gekozen worden uit een portrettenkaart, voorzien van de namen van de leerlingen, schoolnaam + jaartal en op de achtergrond het schoolgebouw, een panoramafoto of een foto met de leerlingen in de kubussen. Een prachtige herinnering!

Een portret, halfshot of
‘een ten voeten uit’ foto


 

Nieuw!

Per sessie maakt onze fotograaf minimaal twee opnames: een portret, halfshot of ‘een ten voeten uit’ foto. Kinderen kiezen samen met hun ouders gezellig thuis de mooiste foto uit. En de bestellingen gaan gewoon via onze overzichtelijke en beveiligde website.

 

 

    Creatieve beelden uit
         de leukste tijd van je leven

Het team

Nienke den Dulk

"Kinderen hebben hun mooiste kleren aan, ze zijn op hun school met hun vriendjes lekker zichzelf. Prachtig."

Nienke heeft de opleiding HBO pedagogiek en ontwikkelingspsychologie afgerond,de
fotovakschool Apeldoorn doorlopen en is gespecialiseerd in autisme.

 

 

Nienke werkt samen met
    professionele beroepsfotografen

Een vertrouwd gezicht met een nieuwe naam